Продукти

За нас

МУЛТИКО® е компания с над двадесет годишна история. Основана е в началото на 1991 г. и от тогава е неизменно сред водещите фирми в България в областта на търговията с офис консумативи, хартии и канцеларски материали. Работим с над 1000 клиенти/дистрибутори, търговци и клиенти на едро в страната и чужбина.

Извършваме регулярни доставки ежедневно и ежеседмично до наши клиенти в рамките на София,  страната и чужбина по траспортната схема (виж график доставки).

МУЛТИКО® предоставя комплексно решение за пълноценно обслужване на своите клиенти и задоволяване на потребностите им в областта на офис консумативите, канцеларските материали и офис хартии. По настоящем дистрибутираме над 3000 артикули и покриваме изцяло продуктите от офисната гама. Наши дългогодишни партньори са утвърдени европейски лидери като UPM, Mondi, Metsa Board, August Koehler AG, Esselte Leitz, Gera Folien, Henkel, Erich Krause, Hammelin Group, KOH-I-NOOR, и други.

В МУЛТИКО® функционира специализиран отдел от 10 служители за работа с едрови клиенти. Локацията на централния ни офис от 2000 г. е в София, ул. Магнаурска школа 15, в ЗИТ. Разполагаме със собствен паркинг и охрана. На същия адрес се намира и склада ни за групажни пратки за София и страната.

От 2008 г. фирмата разполага и с Централен логистичен склад с площ 5150 м2, намиращ се в Индустриална зона Верила, с. Равно поле. Доставките се извършват със собствена логистика включваща 17 транспортни средства с различен тонаж.

Партньори
Atlantis Logo
Muroll
Esselte
LEITZ
Mondi
Dymo
Gera Foilen
Kayalar
Penac
Oxford
Henkel
Rapid