Продукти

Общи условия

   ПОРЪЧКИ направени в рамките на деня до 10:30 часа за София се доставят в същия ден. Това не важи за случаите, когато в поръчката са включени артикули с удължен срок на доставка (мебели или продукти с очакван внос от чужбина).

   Поръчки за провинцията се доставят според логистичния график за седмицата (виж график доставки), а заявки се приемат предния ден до 15:00ч. Заявките през сайта се приемат денонощно, както и в почивни дни!

   Клиентът ще бъде уведомен незабавно, ако има промяна/изменение в първоначалната му заявка.

   ДОСТАВКАТА за провинцията се извършва на една обща точка за съответния град, за която предварително получавате известие от офис на Мултико 92 ООД. Фирмата си запазва правото за промени на техническите схеми, като за това клиентът ще бъде навременно уведомен. Изключения се правят, когато фирмата има предварителни договорки за доставка на място от представителите ни за съответния град.

   Доставките се извършват на територията на гр. София, както и за цялата страна за наша сметка (по горната транспортна схема),  когато минимална стойност на поръчката е 50лв/без ДДС.

   За извънредни заявки и желание от страна на клиента за доставка извън графика и условията на Мултико 92 ООД, доставката се залаща от получателя по избран от него начин (куриерска фирма, начин на плащане).

  Стандартните доставки се извършват до партер. Когато поръчката съдържа мебели, то те се доставят в несглобен вид. Мултико 92 ООД няма отговорност за сглобяването на офис мебелите, а само за доставянето на  всички необходими за окомплектоването им части. Изключение правят случаите, в които има предварителна уговорка с офиса на Мултико 92 ООД, като за целта услугата се заплаща! За поръчки направени по модел и желание на клиента се дължи капаро в размер 50% от стойността на заявката, като при отказ от получаване, Мултико 92 ООД запазва правото си да задържи капарото. Това не важи за случаите, когато за неизпълнение на поръчката вина има Мултико 92 ООД.

   Мултико 92 ООД си запазва правото да променя цените на продуктите според пазарните условия и промени от страна на доставчиците на фирмата, без предварително уведомяване. Информацията в сайта може да съдържа технически неточности, разлики в цветовата гама, както и промяна в дизайна на продуктите, като за това Мултико 92 ООД не носи отговорност и Потребителят е наясно с риска!

   РЕКЛАМАЦИИ за поръчана стока се правят само на място при доставката. При установяване на неточности между поръчано и доставено количество, цена, лош търговски вид и т.н. е необходима обратна връзка с офиса на Мултико 92 ООД. Шофьорите на Мултико 92 ООД нямат право да подменят стока, да връщат пари или да разрешават всякакви казуси относто установяването на нередности в издаването на стоката. За целта отново се уведомява офиса на Мултико 92 ООД  и се намира най-доброто решение за клиента.

   Потребителят  може да упражни правото си съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, в 7-дневен срок от получаването на стоката при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде нарушена цялостта на опаковката. Мултико 92 ООД запазва правото си да не прилага закона съобразно чл.55 ал.2 от ЗЗП

   Потребителят се съгласява да получава ежеседмично маркетингово съобщение (newsletter), за да се запознава с актуалните промоции на фирмата.

   Мултико 92 ООД гарантира на Потребителя конфиденциалност на потребителските данни, съобразена със „Закон за защита на личните данни”

Партньори
Atlantis Logo
Muroll
Esselte
LEITZ
Mondi
Dymo
Gera Foilen
Kayalar
Penac
Oxford
Henkel
Rapid